For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Jagttegn til aflivning

Jagttegn til aflivning

Hos SCAN-KILL har vi skadedyrsteknikere med jagttegn, således at vi i nødvendige omstændigheder kan aflive dyr hurtigt og korrekt af etiske hensyn. Vi ønsker ikke at anvende gift eller gas, hvor en anden type aflivning vil være mere hensynsfuld.

I Danmark gælder der særlige regler i forhold til aflivning af dyr. Hvis dyret er skadet på forhånd og skal aflives, så skal dette gøres hurtigst muligt. Her ville det også være uetisk at benytte gas eller gift, da dette ville tage for lang tid og dyret vil lide mere end højest nødvendigt. Aflivning med jagttegn er en langt hurtigere metode og sørger for, at dyret ikke kommer til at lide.

Få hjælp til aflivning af skadedyr

Vi har professionelle skadedyrsteknikere med jagttegn, som kender til processen og sørger for, at aflivningen bliver håndteret efter etiske regler og love. Har man ikke selv jagttegn, kan man altid ringe til os for at få hjælp til aflivning af dyret. Dette omfatter dog, at det er etisk korrekt og lovligt at aflive dyret ved brug af våben.

Vi hjælper dig med at få aflivet dyret på en ordentlig og etisk korrekt måde. Hos Scan-Kill har vi mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse. Dette omfatter også aflivning af dyrene. Når et dyr skal aflives, er det vigtigt at forholde sig til, hvilke regler der er for aflivningen af det pågældende dyr.

Hvordan aflives dyret?

Med langt de fleste pattedyr, skal aflivningen helst ske hurtigt, så dyret ikke lider. Her kan vores professionelle skadedyrsbekæmpere med jagttegn være behjælpeligt. Aflivning med gevær sker hurtigt og dyret kommer ikke til at lide yderligere ved brug af denne metode. Det er den mest humane måde at aflive et dyr på.

Er der tale om en anden slags skadedyr, så vil vi henvise til siden her. Vi kan være behjælpelige med langt de fleste skadedyr, og vi er eksperter inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har mange års erfaring, og vi sørger altid for at rydde skadedyr af vejen på den bedste og mest sikre måde. Så står du med et skadedyrsproblem, så kontakt os, og så hjælper vi dig.

Vil du vide mere?

Vil du at høre mere om  vores arbejde med jagttegn eller vores holdning til aflivning med jagttegn, er du velkommen til at kontakte Jan Skov Jensen, indehaver af SCAN-KILL, eller benytte kontaktformularen i venstre side. Vi står altid klar til at hjælpe uanset behov, og vi sørger for, at du får et hjem eller en ejendom uden skadedyr.