For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Sikringsaftaler

SCAN•KILL Sikringsaftaler

En sikringsaftale hos os betyder, at vi ikke blot rykker ud, når skaden er sket, men at vi

1) fjerner dyret, såfremt du har et allerede opstået problem med skadedyr

og

2) etablerer forhold på din ejendom – fx sikring mod rotter/mus eller myrer, edderkopper, kornsnudebiller m.f.  – der sikrer mod skadedyr i fremtiden, idet vi regelmæssigt aflægger vedligeholdelsesbesøg for at holde ejendommen skadefri

Vi tilbyder sikringsaftaler mod flere forskellige typer skadedyr, og du er også velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om sikringsaftale for din ejendom eller hvis du ønsker yderligere oplysninger om service, teknik, pris eller blot gratis vejledning.

Det er vanskeligt at oplyse en generel pris på sikringsaftaler, da disse er afhængige af flere faktorer, fx. størrelsen på din ejendom.
 


Hvis du vil vide mere om et specifikt skadedyr og SCAN•KILLs services og priser, så kig under menupunktet Skadedyrsbekæmpelse, hvor de mest almindeligt forekommende skadedyr og standardpriser er listet.


Sikringsaftale mod rotter og mus

Det er både sundhedsskadeligt og økonomisk risikabelt at lade stå til over for skadedyr. Er der f.eks. mistanke om  rotte-tilhold eller mus vil den forebyggende sikring og inspektion vise sin effektivitet og virke, inden der er sket omfattende og uoprettelige skader.

Med en sikringsaftale hos SCAN•KILL optimerer du din ejendom bedst muligt i kampen om at holde rotter væk fra grunden og ejendommen.

Og bemærk, at selv om rottebekæmpelse via kommunen er gratis, så er de eventuelle skader, som rotterne forårsager det ikke – dem skal du selv betale. Hertil kommer smittefaren ved at dele matrikelnummer med den sygdomsbærende rotte, hvilket bestemt ikke bør ignoreres, da der er risiko for at de kan overføre dødelige sygdomme via deres afføring og urin. Læs mere om rotter her

Regelmæssig skadedyrkontrol kan spare dig for mange penge i det lange løb, da skader efter dyrene i mange tilfælde ikke blot er overfladiske eller kosmetiske. 


Sikringsaftale/Prisgaranti mod myrer og edderkopper

For bekæmpelse af myrer og edderkopper gælder det, at vi afhjælper problemet året ud (31.12), uanset om myrerne/edderkopperne dukker op én gang eller mange gange. Se vores tilbud her