For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Erhverv

Skadedyrsbekæmpelse hos erhverv i Nordjylland

Døjer din virksomhed med rotter, mus eller insekter, så får du med Scan-Kill i Aalborg en professionel skadedyrskontrol, som hurtigt kan hjælpe dig og din virksomhed af med forskellige skadedyr. Hos Scan-Kill har vi erfaring med alt fra rottebekæmpelse og fjernelse af hvepsebo til kakerlakker og borebiller. Ligegyldigt hvilket skadedyrsproblem du og din virksomhed står overfor, så står Scan-Kill klar til at hjælpe de nordjyske virksomheder.

Bekæmpelse af skadedyr i virksomheden

Hvis du ejer en virksomhed, så kan de forskellige skadedyr medføre en række af forskellige konsekvenser, som både kan skade dig økonomisk og dit ry. De forskellige skadedyr kan nemlig ødelægge store dele af dit inventar og give dig unødvendige udgifter.

Hvis din fødevarevirksomhed får besøg af f.eks. rotter, så kan de skadedyret gnave sig gennem stor set alle materialer, og hvis rotterne begynder at gnave i dine el-kabler, så kan der i værste tilfælde opstå brand. Det er derfor meget vigtigt at forebygge mod skadedyr i din virksomhed. Får du mistanke om skadedyr i din virksomhed, så skal du hurtigst muligt kontakte en skadedyrsbekæmper, som hurtigt og effektiv kan få lokaliseret skadedyrene og derefter eliminere dem.

Fødevarekontrol og hygiejne i din virksomhed

Ejer du en virksomhed, som håndterer fødevarer eller lignende, så er det yderst vigtigt, at du hurtigt får bugt med de forskellige skadedyr. Hvis skadedyrene får adgang til dine madvarer, så vil der ikke gå lang tid før rotter eller mus har spist sig mætte i dine varer. De forskellige skadedyr bærer derudover rundt på forskellige sygdomme og bakterier, som kan være farlige for mennesker. Derfor er det vigtigt, at I hyppigt tjekker jeres madvarer for de ubudne gæster. Hvis fødevarekontrollen kommer på besøg og finder rotter i virksomheden, så kan det både få økonomiske konsekvenser samt skade dit omdømme.

En god hygiejne er derfor også vigtig, når der skal bekæmpes mod de forskellige skadedyr, da de fleste skadedyr leder efter netop madvarerne. Derfor er det vigtigt, at der i virksomheden er fokus på en god hygiejne, som kan være alt fra håndtering af skrald, forebyggelse mod skadedyr og opbevaringen af de forskellige fødevarer.

Bekæmpelse af skadedyr hos virksomheder i Nord- & Midtjylland

Hvis du ser eller har mistanke om skadedyr i din virksomhed, så skal du hurtigst muligt kontakte din lokale skadedyrsbekæmper. Her står vi hos Scan-Kill altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed tilbage på rette spor. Vi har erfaring med alle former for skadedyr, og med det rette udstyr får vi hurtigt og effektivt elimineret de forskellige skadedyr.

Har du spørgsmål til vores skadedyrsbekæmpelse, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 31 17 00 11. Vi står altid klar til at hjælpe nordjyske virksomheder med at fjerne alt fra rotter, insekter eller andre former for skadedyr.