For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Hygiejnecertifikat til skibe (Aalborg)

Hygiejnecertifikat til skibe

Scan-Kill er godkendt til at udføre skibsinspektioner. Herudfra vil vi udforme et certifikat, der har til formål at godkende skibet, så det kan komme i fremmed havn. Udover selve udformningen står vi også for at videresende certifikatet til embedslægerne, der i sidste ende godkender skibet. Scan-Kill er det eneste skadedyrsfirma i Aalborg, der er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed til at foretage skadedyrsinspektioner om bord på skibe.

Hygiejnecertifikat til skibe i Aalborg og Nordjylland

Står du og mangler hygiejnecertifikat, eller skal du have fornyet dit hygiejnecertifikat til dit skib i Aalborg eller Nordjylland, så kan Scan-Kill være behjælpelige. Hos Scan-Kill er vi godkendt til at udføre skibsinspektioner, så hygiejnen på dit skib kan komme i top. Vi har base i Aalborg, men tager selvfølgelig hen til den havn, som dit skib ligger i.

Hvad hjælper hygiejnecertifikater for skibe?

På Miljø- og Fødevareministeriets hjemmeside kan man finde mange informationer om, hvad et hygiejnecertifikat til skibe hjælper. Helt konkret, så har hygiejnecertifikatet til formål at “…identificere og notere alle situationer ombord på skibe i international skibsfart, hvor skadedyr kan udgøre en folkesundhedsmæssig risiko for befolkningen i det land, som skibet anløber.” – (Miljø- og Fødevareministeriet).

Hos Scan-Kill har vi mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse, og vi har været med til at certificere et hav af skibe. Det hele foregår under reglerne og lovene for hygiejne certificering, og vi sørger for at sende det afsted til embedslægerne, som skal godkende det.

Ønsker du at høre mere om hygiejnecertifikater til skibe?

Hos Scan-Kill kan vi altid give dig mere information om, hvad vi kan tilbyde dig. Vil du høre mere om hygiejnecertifikat til skibe, er du velkommen til at kontakte Jan Skov Jensen, der er indehaver af SCAN-KILL eller benytte kontaktformularen i venstre side.

Står du overfor et større skadedyrsproblem, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi tilbyder totalløsninger inden for skadedyrsbekæmpelse og sørger for, at dit hjem, ejendom eller skib bliver fri for skadedyr.

Find mere information om hvad vi tilbyder indenfor skadedyrsbekæmpelse, rottespærre og insektbekæmpelse på de pågældende links eller i menuen ovenfor.

Hos Scan-Kill står vi altid klar til at hjælpe dig.