For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Kakerlakker

Kakerlakker i virksomheden

Hvis du finder tegn på kakerlakker i din virksomhed, er det vigtigt, at du hurtigt får kontaktet en skadedyrsbekæmper. Her står vi hos Scan-Kill altid klar til at yde insektbekæmpelse mod de lynhurtige kakerlakker. Kakerlakkerne opholder sig helst varme steder, som er grunden til, at de ofte er at finde bag køleskabet eller nær ovnen. Derudover finder de hurtigt frem til diverse fødevarer, hvis disse ikke bliver opbevaret sikkert og utilgængelig for insekterne.

Hos Scan-Kill har vi hjulpet utallige erhverv med at eliminere skadedyr, og vi kan derfor også hjælpe dig med at få bugt med de bakteriefyldte insekter.

Bekæmpelse af kakerlakker i Nordjylland

Kakerlakkerne lugter utroligt grimt, da de udskiller et sekret fra bagkroppen. Derudover bærer de også rundt på diverse sygdomme og bakterier, som f.eks. salmonella, eller stafylokokker. Hold derfor øje med dit lager og dine fødevarer, da de udgør en stor hygiejnisk trussel for især restauranter og andre virksomheder, der dagligt håndterer fødevarer. Kakerlakkerne vil ikke blot spise af dine madvarer, da de også lægger deres sekreter i varerne. 

Får du besøg af kakerlakkerne i din virksomhed, kan det koste dig mange penge i bøder, og dit omdømme kan også lide store tab. Kontakt derfor Scan-Kill, så sørger vi for at eliminere skadedyret, og med vores garantiperiode på 3 måneder, får du de bedste betingelser for at komme insekterne til livs.

Tegn på kakerlakker

Får din virksomhed besøg af kakerlakker, er der flere tegn, som du kan kigge efter. Udover det ildelugtende sekret, skifter kakerlakken også ham flere gange i deres levetid. Dette vil oftest ligge tæt på, hvor kakerlakkerne overnatter, og er derfor et af de tegn, som giver en god indikering om antallet, samt hvor de befinder sig. Er der vand tilgængeligt for kakerlakkerne, vil de ligeledes producere brune pletter, som ofte er langs vandrette flader og paneler. 

Finder du tegn på kakerlakker i din virksomhed, skal du slå til hurtigst muligt. Jo før du kontakter en skadedyrsbekæmper, desto hurtigere kommer du af med insekterne. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af kakerlakker, kan du kontakte os, hos Scan-Kill, på tlf. 31170011. Vi står altid klar til at hjælpe virksomheder med at få bugt bakteriefyldte kravlere, så du og din virksomhed ikke lider økonomiske tab eller får et dårligt omdømme blandt potentielle kunder.

Vi varetager opgaver i hele Nordjylland, og er derfor en oplagt samarbejdspartner, hvis du får besøg af de uønskede gæster.