For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Rotter og mus

Rotter og mus i virksomheden

Har du mistanke om, at din virksomhed bliver angrebet af rotter eller mus, er det vigtigt, at du hurtigt tager affære. Det kan nemlig ende ud i store økonomiske skader for din virksomhed, hvis du ikke får bugt med de firbenede gnavere hurtigt. Rotter anses for at være altædende, og kan derfor både gnave sig gennem plastik og træ. Derudover er bærer rotten også farlige sygdomme og bakterier, som kan være farlige for os mennesker. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med de omvandrende bakteriebomber i din virksomhed, da det både kan resultere i økonomiske tab og udgøre en helbredsmæssig trussel.

Rottebekæmpelse til erhverv i Nordjylland

Ejer du en virksomhed, som håndterer fødevarer, skal du altid være på vagt over for gnavere. Rotter og mus holder for det meste til indenfor, hvor der både er varme og ofte fødevarer. Derfor er det vigtigt, at dine ansatte ikke sløser med håndteringen af fødevarer. En åben skraldepose på jorden er en åben invitation til gnaverne, og kan hurtigt resultere i fast besøg fra både rotter og mus. Sørg derfor at opbevare dine madvarer eller lignende sikkert i lukkede beholdere. 

Har du mistanke om rottebesøg i din virksomhed, skal du kontakte et firma til rottebekæmpelse hurtigst muligt. Her står vi hos Scan-Kill altid klar til at eliminere skadedyrene i din virksomhed.

Beskyt dine varer

Da både mus og rotter kan gnave sig gennem stort set alle materialer, er det vigtigt, at du hyppigt holder øje med tegn fra de ubudne gæster. Får skadedyrene adgang til dine fødevarer kan det få store konsekvenser for både dine kunder og din virksomhed. Hvis rotterne finder frem til dine el-kabler, kan det i værste tilfælde ende ud i brand. Det er derfor yderst vigtigt, at du og dine ansatte hyppigt holder øje med tegn for skadedyr.

Tegn på rotter og mus

Rotter og mus efterlader en række af spor, som du og dine ansatte kan kigge efter. Rotter og mus efterlader f.eks. ekskrementer, som medfører lugtgener i din virksomheder. Derudover kan du også kigge efter overgnavede ledninger eller skader i møbler osv. Ofte kan rotterne også høres i vægge eller på loftet.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores rottebekæmpelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 31170011. Vores dygtige ansatte står altid klar til at hjælpe virksomheder med at få bugt med skadedyrene, hvor vi også kan hjælpe med forebyggende arbejde mod de altædende gnavere.

Når der er tale om rottebekæmpelse, kan det have store konsekvenser, hvis du ikke kontakter en skadedyrsbekæmper hurtigt. De fleste skadedyr formerer sig hurtigt, og er der først adgang til varme og fødevarer, får du hurtigt besøg af hele flokken.