For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Insektbekæmpelse

Insektbekæmpelse – om skadedyr og hygiejne

Skadedyr udgør en trussel mod hygiejne. Det gælder i særdeleshed i erhverv, der producerer og behandler fødevarer, men naturligvis også for non-food virksomheder og i private hjem.

Fx forekommer der ødelæggelser, når rotter gnaver i alt fra el-installationer til gulerødder. Dette er ikke kun dyrt at erstatte eller reparere men danner også risiko for overførsel af dødelige sygdomme via rotternes afføring og urin. 

Effektiv mod skadedyr – mild mod mennesker

Man skal naturligvis være varsom, når man håndterer gifte og gas til brug mod skadedyr, da det er vigtigt at kende til de rigtige blandingsforhold. Men det er vigtigt for os hos SCAN•KILL at anvende midler, der kan tåle dagens lys og er uskadelige for mennesker og dermed fx ‘børnevenlige’, så midlerne kan benyttes i private hjem og omkring fødevarer.

Husk, intet stof er en gift i sig selv; det er den dosis, man bruger, der gør stoffet giftigt… Derfor bør du også hellere lade en skadedyrstekniker om opgaven, da vi har indgående kendskab til både gifte og gasser samt dyrenes adfærd, potentielt skadevold og de bedste sikringsmuligheder for at slippe for dyrene fremover.