For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Borebiller

Bekæmpelse af borebille 

Er uheldet ude og er du først plaget af insekter i hjemmet, kan det være svært at komme de små skadedyr til livs. Det kan være frustrerende, hvis du igen og igen oplever ubudne gæster i form af diverse insekter i hjemmet, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Scan-Kill Skadedyrskontrol er vi specialister i skadedyr- og insektbekæmpelse, og vi står klar til at rykke ud med professionel hjælp, hvis dit hjem er hærget af skadedyr eller insekter. 

Problemer med borebiller

Borebillen er cirka 2-5 mm. lang, og er en ødelæggende træbille, som kan svække enhver form for trækonstruktioner i hjemmet. Borebillen er mest aktiv i sommerperioden (maj-oktober), da den foretrækker varme temperaturer. Den almindelige borebille kan angribe de fleste træsorter, men foretrækker at leve i blødt træ med en høj fugtighed. Derfor vil steder som gulvplanker eller revner i spær ofte være steder, som borebillen vil opholde sig. Køkkener, kældre eller loftsrum er typisk de steder, hvor borebillen går til angreb, men også møbler eller andet indo af træ kan risikere at blive udsat for borebillens besøg. 

Borebillens angreb 

Problemet med borebillen er deres æg og de orme/larver, som kommer heraf. En borebille lægger gerne hver sæson omkring 50 æg, og når disse efter fire uger udklækkes, bliver de til boreorme/larver – og her opstår problemet. Disse larver gnaver sig gennem træværk og svækker dermed træet. Er borebillen først gået til angreb, kan det medføre store økonomiske konsekvenser, da du kan risikere at dine trækonstruktioner skal udskiftes. Har du mistanke eller er du plaget af borebiller bør du derfor straks kontakte os, så vi kan komme skadedyret til livs. 

Bekæmpelse 

Scan-Kill bekæmper borebillen med et effektivt og godkendt præparat. For at sikre at borebillen og dens æg er fuldstændigt af vejen, bekæmper vi dem over to omgange. Hver gang vil du blive bedt, om at opholde dig et andet sted i cirka et par timer efter behandlingen.

Kontakt 

Har du brug for hjælp til bekæmpelse af borebillen eller blot spørgsmål til bekæmpelse andre af skadedyr og insekter, kan du altid kontakte os. Du kan kontakte os her på siden ved at indtaste navn, adresse og mail, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 17 00 11.