FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD: RING 31170011 eller skriv
MENU

Bekæmpelse af hvepse

Hvepsen, eller gedehamsen, som den også kaldes, er et af den type skadedyr, mange er utrygge ved. Hvepsebo etableres i forårsmånederne og især om sommeren, begynder hvepsene at interessere sig for sukkerholdig føde, da det er den type næring, det kommende års dronninger opfostres på – og så er det, vi kender hvepsen fra sin evige og nærgående sværmen omkring havebordet, skraldespanden og køkkenvasken.

Problemer

Fra sommeren, hvor hvepsene forlader boet, og frem over sensommeren er hvepsene aggressive og stikker gerne adskillige gange i deres evige kamp for at skaffe føde. Det kan være smertefuldt at blive stukket af en hveps, og er man allergisk, kan hvepsestik være decideret farlige og kræve akut behandling. Der er også forbundet potentiel hygiejnerisiko for smitte via hvepsens stik, da hvepsen ofte søger føde omkring skraldespande, ådsler og andre bakteriebomber. 

 

Få hjælp til at fjerne hvepse - Nordjylland

Vi bekæmper hvepse i hele Nordjylland. Det er muligt at bekæmpe hvepse på egen hånd med blandt andet forskellige former for insektsprays, men er der tale om fjernelse af hvepsebo, kan det være med stor fordel at få professionelle til det. Når et hvepsebo fjernes, bliver hvepsene ekstremt aggressive, og det kræver derfor både det rigtige udstyr og det rigtige håndelag. 

 
Ring til SCAN•KILL og stik hvepsen, så får du udryddet hvepseboet en gang for alle.
 

Priser på hvepsebekæmpelse

Se vores priser på fjernelse af hvepsebo her.