For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Hvepse

Bekæmpelse af hvepse

Oplever du problemer med hvepse i eller omkring dit hjem så kontakt Scan-Kill for bekæmpelse af hvepse. Vores professionelle og dygtige skadedyrsbekæmpere vil hjælpe dig med dit problem og bekæmpe hvepseboet, så du igen kan være tryg i eget hjem.

Ring til SCAN•KILL og stik hvepsen, inden den stikker dig, og få udryddet hvepseboet én gang for alle. Tlf.: 31170011 eller send os en mail på mail@scan-kill.dk

Hvorfor får du besøg af hvepsene?

Hvepsen eller gedehamsen, som den også kaldes, er en af de ubudne og stikkende gæster, som vi sjældent jubler over at få besøg af. Oftest er den med til at skabe utryghed i og omkring dit hjem, hvilket kan være til stor gene, hvis problemet med hvepsens tilstedeværelse varer ved.

Hvepseboets indtrængen i dit hjem forekommer i forårsmånederne, hvor hvepsene så om sommeren bliver mere aggressive i deres jagt på føde. Her opsøger de sukkerholdig føde, da det er den type næring, som det kommende års dronninger opfostres på. Det er i denne periode, at du især kan mærke en større interesse for dit havebord, din skraldespand og køkkenvask, hvor den konstante sværmen kan være til stor irritation.

Få hjælp til at bekæmpe hvepse i hele Nordjylland

Sommeren og dets varme vejr gør også, at hvepse trives ekstra godt. Sensommeren byder på de mere aggressive hvepse, da de ikke længere skal pleje deres yngel, og derfor bliver arbejdsløse. Det betyder, at nedfalden frugt i haven bliver særdeles attraktivt for hvepsene, som så går hen og bliver fulde samt mere aggressive på grund af den rådne frugt.

Hvepseboets problematikker

Når først hvepsene har valgt at bygge et hvepsebo i dit hjem, står du pludseligt med et problem, som kan være svært at bekæmpe på egen hånd. Derudover medfører hvepseboet ligeledes andre gener såsom:

  • Hvepsestikket er i sig selv en smertefuld oplevelse
  • Er du allergisk, kræver et hvepsestik akut behandling, da det kan være rigtig farligt for dig
  • Grundet hvepsens færden ved bakteriefyldte steder er der stor risiko for smitte via deres stik

Bekæmpelse af hvepse

Hvis hvepseboet er til gene for dig og dit hjem, er det nødvendigt at foretage en aktiv handling for at komme hvepseboet til livs. Det er noget, som kan gøres på egen hånd ved at fjerne eller uskadeliggøre det, benytte dig af insektspray eller hvepsefælder. Dog anbefaler vi her hos SCAN•KILL, at du overlader dette arbejde til professionelle skadedyrsbekæmpere.

Ved at benytte dig af professionel hjælp sikrer du dig nemlig, at arbejdet bliver udført korrekt i første omgang, og du undgår ligeledes, at skulle håndtere de aggressive hvepse på egen hånd. Dette gør sig især gældende ved fjernelse af en hvepsebo, da hvepsene i dette tilfælde bliver mere aggressive end normalt. Her vil de professionelle skadedyrsbekæmpere benytte sig af ansvarligt og sikret udstyr til at bekæmpe hvepseboet.

Hvor bor hvepsene?

Har du fået besøg af ubudne hvepse? Et hvepsebo kan indeholde flere tusind hvepse, og boet er som regel placeret et sted med nem og beskyttet adgang udefra. Det kan f.eks. være på loftet, fuglehus, udhæng, skur, carport eller hulrum som hvepsene foretrækker at lave deres bo i.

For at fjerne boet er det vigtigt at kende til placeringen heraf. Det kan gøres ved forsigtigt at følge efter hvepsene, og på den måde få dem til at vise vejen til boet. Det gør arbejdet mere fokuseret og effektivt når skadedyrsbekæmperne fra SCAN•KILL rykker ud.