For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Kakerlakker

Kakerlakker

Engang forbandt vi primært kakerlakker med varmere himmelstrøg, og disse brunlige insekter trives da også bedst i ret varme og relativt fugtige omgivelser. Men grundet stadig flere rejsende til og fra varme lande samt import af fødevarer, hvor insekterne kan gemme sig, huser vi i Danmark nu også i stigende grad kakerlakker. Private hjem, storkøkkener som bagerier og restauranter og andre fugtige, lune steder, hvor fødevarer kan findes, er alle sårbare for kakerlakkers indtrængen samt ødelæggelse af fødevarer.

Problemer

Ikke alene lugter kakerlakker grimt på grund af et sekret, de udskiller fra bagkroppen, men de kan også være smittekilde til allergier eller i værste fald sygdomme som salmonella, gulsot og gule stafylokokker. Udover smitterisiko byder kakerlakker også på ødelæggelse af fødevarer, idet de på ingen måde er kræsne dyr og gerne smager på alt tilgængeligt mad. En høj fødevarehygiejnisk standard er derfor at anbefale, så lad ikke hverken tilberedte fødevarer eller utilberedte være frit tilgængelige. Kakerlakker nøjes heller ikke blot med at smage på varen men ødelægger fødevarer, idet de lægger ekskrementer deri og afgiver ildelugtende sekret fra bagkroppen.
 

Bekæmpelse af kakkelakker

Kakerlakkerne er lynhurtige og kan flyve over kortere afstande, når de forsøger at flygte fra sko, stegepander og andre potentielt dødbringende genstande. De gemmer sig dog som hovedregel meget lune steder som f.eks. nær ovne eller bag ved køleskabe. Men det er yderst vigtigt at bekæmpe kakerlakker i det øjeblik, man bliver opmærksom på deres tilstedeværelse, samt overvåge sårbare arealer efterfølgende, så smittekilden kan elimineres. Det kan dog være svært at vide, hvordan man griber bekæmpelsen an, idet kakerlakkerne er natdyr og gemmer sig i dagtimerne. Giftbrug mod kakerlakker kræver derfor også viden om insektets adfærd, og vi anbefaler altid at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper.

Hos SCAN•KILL yder vi en garantiperiode på 3 måneder efter bekæmpelse af kakerlakker.

Lær mere om at sikre din ejendom mod skadedyr; se SCAN•KILLs sikringsaftale her eller ring og få et uforpligtende tilbud eller en snak om bekæmpelse og sikring
 

Priser

Se vores prisliste her!