FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD: RING 31170011 eller skriv
MENU

Myrer

Myrer er et problem, som mange oplever. I Danmark er det ofte Faraomyrer, som plager de danske hjem. Den er 1-2 mm lang og har et gulligt og glasklart udseende. Den lever indendørs og etablerer sig særligt på opvarmede steder, og de har derfor med at bosætte sig under gulve eller inden i husvægge. 

Problemer

Myrer i boligen er til stor irritation, da de er så små, at de kan trænge ind overalt i boligen og være til gene flere steder. Samtidig er myrer særdeles uhygiejniske, da de kan være smittebærere for forskellige sygdomme.
 

Bekæmpelse af myrer

Bekæmpelsen af myrer i boligen kan være en besværlig proces. Der findes et stort udvalg af gør-det-selv produkter på markedet til at slå myrer ihjel med, men når problemet er vedvarende eller meget omfattende, kræver det professionel skadedyrsbekæmpelse at fjerne myrer effektivt - og holde dem væk!

 

Tilmeld dig myrebekæmpelse 2018

Når du tilmelder dig nedenstående formular, ringer vi dig op og fortæller dig, hvordan myrebekæmpelsen foregår rent praktisk. Du binder dig altså ikke til noget ved at udfylde formularen.
 
Navn
Adresse
Postnummer By
Telefonnummer E-mail
 
     

 

SCAN•KILL Prisgaranti/Sikringsaftale

Med SCAN•KILL prisgaranti/sikringsaftale sikrer du dig professionel bekæmpelse af myrer på tidspunktet for din henvendelse og året ud. Det vil sige, at uanset om myrerne dukker op 1 gang eller fx 10 gange, så kommer vi ud til dig og tager hånd om problemet - og det koster ikke ekstra af den grund.


Hos SCAN•KILL anbefaler vi dog at forebygge frem for at vente på myrernes irriterende og myldrende ankomst, og jo før du bestiller, desto bedre, da du næsten ikke kan forebygge for tidligt - og dermed også få mest dækning for pengene.

 

Priser

Se vores prisliste her!