FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD: RING 31170011 eller skriv
MENU

 

Har du problemer med myrer?

 

Varmen og solen er en herlig ting, men den kan desværre også medføre ubudne gæster i form af de velkendte myrer. De er irriterende, de dukker op ud af det blå gennem husets mange sprækker, og der er altid mange af dem. Myrerne er tiltrukket af varmen, så de har det med at etablere sig på opvarmede steder i boligen som eksempelvis køkkenet, bryggerset og badeværelset, hvor de særligt bosætter sig inde i husvæggene eller under gulvet.

 

 

Hvorfor får du besøg af myrer?

 

Besøget af myrerne i dit hus skyldes ofte, at der er et myrebo under huset, som stikker meget dybt, hvor der altså bor tusinder af myrer. Oftest er det den sorte havemyre, der er at finde i hus og have, men både orangemyren og herkulesmyren kan også finde vej ind i dit hus, og de kan være til stor gene for huset i form af blandt andet fugtskader og træskader.


Hvordan skal myrerne bekæmpes?

Når først myrerne er begyndt at vrimle frem i huset, vil problemet kun tage til fra år til år, hvis ikke det bekæmpes sikkert og ordentligt fra start af. Det betyder, at myrerne ikke længere kun befinder sig indendørs, men de bevæger sig også ud på terrassen, fliserne og i haven. Så jo hurtigere at du vælger at få gjort noget ved problemet, dets bedre kan du helgardere dig på længere sigt. Vi anbefaler dermed også, at du allerede på forhånd sikrer dig mod myrerne, så problematikken ikke når at vokse. Det er dog muligt at bekæmpe myrerne her og nu med gør-det-selv produkter, men hvis du står i en situation, hvor problemet med myrerne kun bliver større, er det nødvendigt med professionel skadedyrsbekæmpelse.

 

Hvad kan vi gøre for dig?

 

Ved hjælp af professionel skadedyrsbekæmpelse for at fjerne myrerne, er du sikret et langt mere effektivt resultat, hvor myrerne med garanti holder sig væk. Vi her hos Scan-Kill kan tilbyde en effektiv bekæmpelse af myrerne, så du kan slippe af med problemet i dit hus. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål og vi vil dermed personligt sørge for, at du opnår det bedste resultat og den bedste service.
 

 

Tilmeld dig myrebekæmpelse 2018

Når du tilmelder dig nedenstående formular, ringer vi dig op og fortæller dig, hvordan myrebekæmpelsen foregår rent praktisk. Du binder dig altså ikke til noget ved at udfylde formularen.
 
Navn
Adresse
Postnummer By
Telefonnummer E-mail
 
     

Priser
Se vores prisliste her!