For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Skægkræ

Oplever du, at du har mindre insekter – der til forveksling ligner den kendte sølvfisk – rendende rundt i din bolig, så kan du have besøg af skægkræ. Har du blot den mindste mistanke om, at du har skægkræ i din bolig, bør du kontakte en skadedyrsbekæmper med det samme. 

Hos Scan-kill har vi den rette ekspertise til at udrydde skægkræ i din bolig på en effektiv og forsvarlig måde, så du hurtigst muligt får bugt med det genstridige og formerende insekt. 

Bekæmpelse af skægkræ

Ligeså stor en plage skægkræ kan være, ligeså lidt har vi danskere kendskab til dem. Ofte forveksler vi dem med sølvfiskene, vi let kan bekæmpe, derfor kommer vi ubevidst til at overse alvoren af skægkræets eksistens. 

De trives i boligens varme og fugtige områder, hvori de spreder sig med lynets hast. Det betyder, at de er utroligt svære at få bugt med, når først de melder deres ankomst i en bolig. Den meste effektive behandling mod skægkræ er derfor hurtig reaktion på deres eksistens, så de ikke når at formere sig i vildskab. 

Vi kan som erfaren skadedyrsbekæmper varetage enhver opgave, der indeholder skadedyr herunder også skægkræ.

Effektiv og hurtig behandling 

Vi udmærker os fra andre skadedyrsbekæmpere ved at omfavne hurtig arbejdsgang. Dette kan vi, fordi vi er en mindre virksomhed, der ikke skal have vores arbejdsopgaver igennem store bureaukratiske systemer. 

Det betyder, at vi kan tilbyde dig som kunde en hurtig og god skadedyrsbekæmpelse til rimelige priser. Lige netop hurtig behandling er nøglen til at få bugt med skægkræ, hvorfor det er oplagt, at du kontakter os med det samme. 

Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse i branchen, hvorfor vi kan bekæmpe et væld af forskellige dyr og insekter. Skadedyr betegner en stor kategori af forskellige dyr, der er til gene for os mennesker, hvis de opholder og formerer sig i vores bolig. 

Det betyder, at det er ligegyldigt, om du har fået ubudne gæster i form af skægkræ, møl, rotter og mus, mosegrisvæggelushvepsekakerlakker eller andet, for vi bekæmper dem alle for dig.  

Kontakt os 

Har du problemer med skadedyr i enten privaten eller på arbejdspladsen, bør du endelig kontakte os. Du kan enten udfylde vores kontaktformular, ringe til os på telefon 31 17 00 11 eller skrive os en mail på mail@scan-kill.dk

Uanset sikrer vi dig en effektiv, skånsom og grunding bekæmpelse af det skadedyr, du har problemer med i Aalborg og resten af Nordjylland.