For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Sådan begyndte det

En sand historie

”Som professionel skadedyrsbekæmper, har jeg mange års erfaring inden for branchen, men min interesse for at bekæmpe skadedyr begyndte allerede, da jeg som barn oplevede, hvor sejlivede skadedyr er, og hvor svært det er at komme af med dem, når først de er der.

I mit barndomshjem fik vi en losseplads som nabo, og dengang kastede man blot affaldet direkte på pladsen uden hensyntagen til skadedyr. Alt det spiselige tiltrak derfor en stor del af alle rotterne i nabolaget, og kampen mod deres ødelæggelser var begyndt. Deres evne til at formere sig samt den konstante kilde af nogenlunde spiseligt affald på lossepladsen gjorde det en hård kamp for os at holde dem ude fra vores grund. Det var ikke kun, fordi de gnavede i alt, hvad de kunne slippe af sted med, at vi gerne ville af med dem, men også pga. de sygdomme, som deres afføring kunne smitte os med. Det lykkedes heldigvis at holde rotterne ude, så de aldrig bemægtigede sig vores grund, men det var en sej kamp.” Jan Skov Jensen, Indehaver af SCAN•KILL

Lidt om SCAN•KILLs begyndelse

SCAN•KILL har eksisteret siden 2005, men vores ekspertise og erfaring går mange flere år tilbage. Baggrunden for at etablere virksomheden lå i et stort antal kunders efterspørgsel på bedre og hurtigere service til rimelige priser. SCAN•KILL er en lille virksomhed, hvilket gør, at vores arbejdsgange er hurtige og effektive, da vi ikke skal igennem det store bureaukratiske system for at uskadeliggøre en mosegris. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi forlader ikke en opgave, før opgaven er kvalitetsmæssigt og tilfredsstillende udført.

SCAN•KILL servicerer alt lige fra landbrug og erhverv til offentlige institutioner og private hjem. Vi tilbyder både akut skadedyrsbekæmpelse såvel som sikringsaftaler, så du kan holde dine ejendomme fri for potentielt bekostelige ødelæggelser.

Hvorfor navnet SCAN•KILL?

Det er såre simpelt. “Scan” betyder afsøgning/gennemgang af et defineret område, og “Kill” kan defineres som uskadeliggørelse, hvilket er nøjagtigt, hvad vi gør; vi afsøger et område og afliver skadedyrene så humant, som det er os muligt. SCAN•KILL overholder naturligvis den danske lovgivning på området.