For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Rottespærre

Rottespærre til bekæmpelse af rotter

Rotter kan være et meget ubehageligt bekendtskab. Rotter er et stigende problem i
Danmark og udgør en sundhedsrisiko, da de kan overføre en lang række sygdomme til
mennesker. Rotterne bevæger sig fortrinsvist rundt i kloaksystemet, men finder de en vej ind, søger de gerne redepladser på lofter, i kældre og andre steder, hvor de kan yngle uforstyrret. Udover at være mulige sygdomsbærere så har rotterne meget kraftige tænder, der gør, at de kan forårsage stor skade på bygninger og installationer, så der er god grund til at sikre sig så godt som muligt mod de ubudne gæster.

Hvordan ved du om du har rotter i dit hus?

Tegn på at rotterne har fået adgang til dit hus kan være støj fra loftet eller under gulvet.
Lydene kan også komme fra mus eller mår, men er lydene ledsaget af skrig og høje pibelyde,
så er der sandsynligvis tale om en rotte. Andre tegn kan være skarp lugt, synlige
rotteekskrementer eller små runder huller i paneler, gulve eller vægge.

Hvad kan man gøre?

Den bedste måde at sikre sig mod rotter er ved, at forhindre deres adgang fra kloakken og til dit hus. Det kan man gøre ved at installere en rottespærre. En rottespærre er en anordning, der installeres i kloaksystemet. Der findes flere forskellige typer af rottespærre, men fælles er, at de sikrer frit afløb for spildevand, men effektivt blokerer for rotterne.

Sikring mod rotter og mus

Rottebekæmpelse via kommunen er gratis, men eventuelle skader som rotterne er skyld i, skal du selv betale. Derudover er smittefaren forbundet med rotter alvorlig, og de kan i værste tilfælde overføre dødelig sygdomme via afføring og urin.
Hvis du er interesseret i at høre mere om rottespærrer, og hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på 31 17 00 11 eller mail@scan-kill.dk.Du kan også læse mere om vores sikringsaftale mod rotter og mus her.