FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD: RING 31170011 eller skriv
MENU

Dræbersnegle

Dræbersneglen kendes også under navne som ibirisk skovsnegl eller spansk skovsnegl. At sneglen har fået tilnavnet "dræbersneglen" skyldes, at denne har et kannibalistisk islæt over sig, da dræbersnegle æder døde eller svækkede artsfællerLigesom skovsnegle bærer dræbersneglen ikke på noget hus. Dræbersnegle har oftest en rødbrun farve og bliver derfor ofte forvekslet med den røde skovsnegl. Derudover foretrækker den at leve i frisk og organisk planteaffald og i fugtig jord.


Problemer

Dræbersneglen er en meget uønsket gæst for alle haveejere, da den næsten æder alle slags planter. Det går særligt ud over køkkenhaver og flere typer af staudebede. Finder du dræbersnegle i haven, er der stor sandsynlighed for, at der er flere af slagsen gemt rundt omkring, og ofte har dine naboer de samme problemer. Udover at dræbersneglen er en plage i forhold til plantevæksten i din have, kan den bære rundt på sygdomsfremkaldende bakterier såsom salmonella. 

Bekæmpelse

Dræbersnegle kan være svære at bekæmpe, men der findes både en række forebyggende metoder og nogle løsninger, når problemet med dræbersnegle allerede er opstået. Man kan eksempelvis forsøge sig med hegn, fælder eller gift, men er du i tvivl kan det være hensigtsmæssigt at kontakte professionelle skadedyrsbekæmpere for rådgivning.

Kontakt SCAN•KILL på tlf. 31170011 for rådgivning om bekæmpelse af dræbersnegle.
 

Priser

Se vores prisliste her!