FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD: RING 31170011 eller skriv
MENU

Måren

En mår er cirka på størrelse med en kat, men har en mere aflang krop og korte ben. Den er hvidpelset på maven, hvor resten af kroppen har en mere brunlig eller grålig pels. Den mest aktiv om natten men har et fast tilholdssted, hvor den søger hen i dagstimerne. 

Problemer

Måren har tendens til at bosætte på lofter, og har man besøg af en mår, kan det resultere i skader på isoleringen. Dette skyldes, at måren ynder a lave rede ud af mineraluld og andet blødt materiale. Derudover benytter måren også loftet som toilet, og mængden af afføring og urin kan efterhånden gennemvæde underlaget, og lugten kan trænge ned i underetagens beboelse. Tegnene på en mårs tilstedeværelse er en løben og kradsen i morgen- eller aftentimerne, og dens larm er typisk meget forstyrrende.

Bekæmpelse

Når I fanger måren, er vi blot et opkald væk fra at aflive den. I skal derfor selv stå for at fange måren, mens vi tager os af selve aflivningen.
Kontakt os gerne for at få rådgivning i forhold til at fange måren eller andre skadedyr.

Bekæmpelse af mår via dufte

Som noget nyt tilbydes nu en speciel sammensat villaduft, som vil afholde måren fra at bosætte sig hos dig. Midlet har en effektiv virkning på mårens skarpe lugtesans, som vil føre til, at måren fremover vil holde sig på afstand – det kan altså både benyttes forebyggende og bekæmpende.
Villaduften fås som en væske, der placeres under husets udhæng eller på loftet ud mod tagrenden, hvor måren typisk vil finde vej ind. Væsken påvirker ikke den menneskelige lugtesans og er således ikke til gene for andre end måren.

Priser

Se vores prisliste her!