For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Mosegrise

Mosegrise

Kært barn har mange navne, for mosegrisen kendes også under betegnelsen vandrotte og jordrotte. Ingen af navnene er dog helt korrekte, for mosegrisen er faktisk ud af musefamilie. Mosegrise er ligesom muldvarper kendetegnet ved at lave muldskud, men modsat muldvarpen er mosegrisens skud fladere og mere uregelmæssige. Derudover kan besøg af en mosegris kendes ved, at denne ofte laver åbne huller i jorden mellem skuddene.
 

Problemer

Modsat mange skadedyr er mosegrisen ikke en direkte smittebærer. Den opfattes dog alligevel som et skadedyr på grund af dens evindelige rapserier i urtehaven og de omfattende tunnelsystemer, den graver i vores haver og nyplantede plæner. Harmløs men irriterende!

Bekæmpelse af mosegrise

Det kan være en temmelig vanskelig sag at blive fri for mosegrise, for med forplantningsevner fra 2-måneders alderen og viljen hertil, kommer der bestandigt nye små gnavere til verden. Skulle man være en af de uheldige, der har besøg af mange mosegrise, kan det være nødvendigt at bruge gift. Det er muligt at forgifte mosegrisen, der – som vegetar – elsker majs og æbler, hvilke man kan købe imprægneret ædegift. Endvidere kan man benytte fosforbrintudviklende pellets, men brugen af disse, samt gifte generelt, kræver særlige kurser, og vi anbefaler kraftigt at kontakte en autoriseret skadedyrsbekæmper. 

Mosegrisefælder

 
En anden metode er at benytte mosegrise-fælder, som enhver må benytte uden yderligere tilladelser eller kurser.

SCAN•KILL har overtaget produktion og salg af RM mosegrise-fælden, som er godkendt til fangst af mosegrise. For køb af RM mosegrise-fælde besøg vores webshop.

Læs mere om bekæmpelse af mosegrise her
 

Priser

Se vores prisliste her!