For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Rottefælder

AuroTrap rottefælde 

Der er ingen, der har lyst til at få ubudne gæster – og vi er mange, der kan blive enige om, at rotter kommer i den kategori. Men selvom det er et dyr, som vi ikke har lyst til at have i vores hus, have eller på vores grund, kan vi stadig godt have et behov for at ville skille os af med rotterne på human vis.

Hvad er en AuroTrap-fælde?

AuroTrap-fælden er en effektiv rottefælde, som fjerner rotter på en human og giftfri måde. AuroTrap-fælden er altså en meget mere miljøvenlig måde, hvorpå vi kan bekæmpe rotterne, som ikke er velkomne hjemme ved os.
Fælden er indbygget i en stålkasse, som vi kender fra andre rottefælder. Den kan placeres, således den står frit, og den kan monteres på en væg eller med jordspyd. 

Fordelene ved AutoTrap

Der er flere fordele ved disse rottefælder. Specielt miljøhensynet spiller en stor rolle med de innovative rottefælder. 

  • Giftfri fælde
  • Udskiller mindre CO₂
  • Automatisk dataindsamling
  • Ingen sekundær forgiftning af dyr og mennesker

Er fælden skadelig for rovdyr og kæledyr?

I og med AuroTrap-fælden er fri for gift, så vil den ikke udsætte rovdyr og kæledyr for sekundær forgiftning. Med en rottefælde fra AuroTrap mindsker du også CO₂-udslippet, fordi der ikke skal så mange servicebesøg til samt den åbenlyse grund – der er ikke gift i fælden, som kan forurene omgivelserne. En rottefælde fra AuroTrap har et online system, som giver adgang til statistik hele døgnet – du får den nyeste data automatisk fra hver enkelt fælde. Med en AuroTrap-fælde kan du også spare både tid og penge, når du ikke behøves at have en masse unødvendige servicebesøg til hver enkelt fælde.  

Sikr dit hjem mod rotter med AuroTrap-fælden

Selvom rottebekæmpelser er gratis via kommunen, så skal vi selv betale for de skader, som rotterne forårsager. Der er også en enorm smittefare ved rotter, som i værste tilfælde kan være bærer af dødelige sygdomme via deres ekskrementer.
Er du interesseret i at høre mere om AuroTrap, som er en miljøvenlig måde at slippe af med rotter på, så tag endelig kontakt til os på  telefon  eller mail på mail@scan-kill.dk. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal bruge, for at lige netop dine behov bliver mødt.