For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Edderkopper

Bekæmpelse af edderkopper

De fleste har prøvet at finde edderkopper i deres hjem. Den almindelige husedderkop har typisk en gul/brun krop med lyse markeringer, hvor kroppen er omkring 6-10 mm. Edderkopper søger som regel ind i boligen gennem små revner og sprækker ved eksempelvis vinduer eller paneler. Derudover foretrækker edderkopper at opholde sig i rum med lidt højere fugtighed som f.eks. badeværelser, kældre og soveværelser.

Problemer

Edderkopper er som udgangspunkt ikke skadedyr. Modsat er edderkopper faktisk til nytte, da de lever af insekter og fluer og derfor er med til at holde mængden af disse nede. Der er dog mange mennesker, som har et anstrengt forhold til edderkopper pga. deres krible-krablende væsen. Bor man i et hus med mange edderkopper, kan dette derfor være til stor belastning. 

Bekæmpelse af edderkopper

Du kan selv forebygge mod edderkopper blandt andet ved at tætte revner og sprækker i huset. Oplever du dog edderkopper i støre mængder, kan det være hensigtsmæssigt at anvende sprøjtegift. Giften, der sprøjtes med, er uskadelig for mennesker og kan endda anvendes i levnedsmiddelindustrien, hvor kravene til miljø er høje.

Priser

Se vores prisliste her!