For et uforpligtende tilbud:
Ring 31170011
eller skriv

Myrer

Har du problemer med myrer?

Varmen og solen er en herlig ting, men den kan desværre også medføre ubudne gæster i form af de velkendte myrer. De er irriterende, og de dukker op ud af det blå gennem husets mange sprækker. Myrerne er tiltrukket af varmen, så de etablerer sig på opvarmede steder i boligen som eksempelvis køkken, bryggers og badeværelse, hvor de særligt bosætter sig inde i husvæggene eller under gulvet.

Hvorfor får du besøg af myrer?

Besøget af myrerne i dit hus skyldes ofte, at der er et myrebo under huset, som stikker meget dybt, hvor der bor tusindvis af myrer. Oftest er det den sorte havemyre, der findes i hus og have, men både orangemyren og herkulesmyren kan også finde vej ind i dit hus. De kan være til stor gene for huset i form af blandt andet fugt- og træskader.

Hvordan skal myrerne bekæmpes?

Når først myrerne er begyndt at vrimle frem i huset, vil problemet kun tage til, hvis ikke det bekæmpes sikkert og ordentligt fra starten. Det betyder, at myrerne ikke længere kun befinder sig indendørs, men de bevæger sig også ud på terrassen, fliserne og i haven. Så jo hurtigere at du vælger at få gjort noget ved problemet, dets bedre kan du helgardere dig på sigt. 

Vi anbefaler, at du allerede på forhånd sikrer dig mod myrerne, så problematikken ikke når at vokse. Det kan du gøre ved f.eks. at:

  • finde myrernes indgang, og derefter lukke den
  • fjerne fristelser (mad o.lign.) fra køkkenbordet, så de ikke fristes 

Det er dog muligt at bekæmpe myrerne her og nu med gør-det-selv produkter, men hvis du står i en situation, hvor problemet med myrerne kun bliver større, er det nødvendigt med professionel skadedyrsbekæmpelse.

SCAN KILL bekæmper myrer i hele Nordjylland

Hvis man starter en bekæmpelse af myrer inden udgangen af april måned, opnås bedste resultat, for her er myrerne nemlig mest skrøbelige. 

Når myreangrebet behandles, fokuserer vi på de berørte områder som f.eks. soklen udvendigt. Det betyder, at vi ikke behandler omkringliggende områder, som f.eks. indkørsel eller have, da det ikke i dette eksempel er under myreangreb. Det sker på baggrund af den miljømæssige belastning af unødvendig brug, og kan resultere i beskadigelse af naturens andre insekter. 

Problemet er som sådan ikke myrerne, men de huller og tunneller de laver. I de huller kan vandet trænge ind, og det kan risikere i frostsprængninger når frosten kommer.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ved hjælp af professionel skadedyrsbekæmpelse for at fjerne myrerne, er du sikret et langt mere effektivt resultat, hvor myrerne med garanti holder sig væk. Vi her hos Scan-Kill kan tilbyde en effektiv bekæmpelse af myrerne, så du kan slippe af med problemet i dit hus. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål og vi vil dermed personligt sørge for, at du opnår det bedste resultat og den bedste service.

Tilmeld dig myrebekæmpelse

Når du tilmelder dig nedenstående formular, ringer vi dig op og fortæller dig, hvordan myrebekæmpelsen foregår rent praktisk. Du binder dig altså ikke til noget ved at udfylde formularen.